X

Een goed doordacht concept

Bereikbaar

Bedrijvigheid trekt bedrijvigheid aan. Veghel is sinds decennia het industriehart van de regio, gelegen midden in de vierhoek 's-Hertogenbosch - Nijmegen - Helmond - Eindhoven. KantorenPark De Dubbelen ligt vrijwel direct aan de A50 en ontsluiting naar 's-Hertogenbosch en Helmond via de N279 ligt op een steenworp afstand.

Faciliteiten

KantorenPark De Dubbelen biedt goed geoutilleerde kantoorruimte aan diverse uiteenlopende bedrijven en bedrijfjes. Het 1800 M2 grote pand voldoet helemaal aan de eisen die u als moderne ondernemer stelt aan uw dagelijkse werkruimte. Zo beschikt u over glasvezelaansluiting op het internet, telefoon- en faxlijnen. Iedere ruimte is aangesloten op de integrale airconditioning en is comfortabel per kamer te regelen.
U kunt in overleg gebruik maken van de gezamenlijke vergaderruimte. Centraal in het hoofdgebouw kunt u beschikken over de pantry/keuken. Deze open ruimte is voorzien van ruime kastgelegenheid, koud en warm water, vaatwasser, et cetera. Ook kan er eventueel geluncht worden. Op vier plaatsen in het pand zijn sanitaire ruimten, met daarin aparte dames- en herentoiletten.

Altijd parkeren

Een steeds belangrijker wordend speerpunt in de keuze voor een kantoorpand is de beschikbare parkeergelegenheid. KantorenPark De Dubbelen beschikt over de meeste parkeerplaatsen per kantoor, vergeleken met kantoorpanden uit de wijde omtrek. Uw klanten en bezoekers kunnen altijd hun auto tot dicht aan het pand parkeren.

Veiligheid

KantorenPark De Dubbelen ligt aan de rand van een met slagbomen beveiligd industrieterrein waar 's avonds de slagbomen sluiten en men alleen na videoregistratie het terrein nog kan betreden. Een beveiligingspost is permanent bemand en houdt cameratoezicht. Men rijdt regelmatig patrouilles om onraad voor te kunnen zijn. Daarnaast is het terrein van KantorenPark De Dubbelen buiten kantooruren beveiligd met een elektrische poort. Het hoofdgebouw heeft een 'gesloten' voordeur met intercom en natuurlijk is het pand voorzien van een goed inbraakalarmsysteem.

Zelfstandig en toch samen

Door contacten met mede-ondernemers binnen het KantorenPark wordt uw netwerk al snel groter. Het onderling klankborden van idee├źn en informeel overleg ligt direct onder handbereik. Vooral voor kleine en beginnende bedrijfjes is dit een welkome omstandigheid. Vragen van huishoudelijke aard kunt u direct met de eigenaar van het pand opnemen. Hij houdt zelf ook kantoor in het pand.